Název | Množství a jednotka |
---|---|
kedlubny | 4 ks |
smetana ke šlehání | 200 ml |
mléko | 350 ml |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
cukr |
Příloha
Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory
Upravit ingredienci: brambory
|
Postup: Do mísy, ve které budeme nakládat maso, nalijeme olej - podle množství... zobrazit recept
Postup: Vemínko očistíme, odkrájíme všechny tučné části, dáme do velkého hrnce s... zobrazit recept
Postup: Uzené maso uvaříme v mírně osolené vodě. Kroupy (střední krupky) uvaříme zvlášť... zobrazit recept
Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Květák vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Uvařený květák necháme... zobrazit recept
Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...